sailselect jadra 

POTISKANA JADRA,
FOTOREALISTIČNA COLOR JADRA
in OPREMA

 

sailselect tisk jaderPo večletnem testiranju, razvoju lastne programske opreme na primernem industrijskem rezalinku ter tiskalniku, za katerega smo razvili tudi obstojno in lahko barvo, vam lahko ponudimo tisk poljubno velikih grafik in fotografij na špinakerjih, genakerjih in jadrih.Po posebnem postopku razvita barva, ki ima že v svojih vezivih vrajeno UV zaščito, s svojimi 3-5 grami/m² zagotavlja minimalno dodatno težo jader ob polni fleksibilnosti jader. Z dodatno zaščito, pa so vse grafike in fotografije zaščitene pred abrazijo, ki jo povzročata veter in voda v normalnih jadralnih okoljih.

Pri naši izdelavi gre dejansko za trajen tisk in ne za nalepke ali druge naknadne nanose, ki se čez čas pričnejo luščit in praviloma tudi najedajo strukturo osnovne tkanine ter s tem krajšajo življensko dobo jader.

Pri našem sistemu potiska je prav nasprotno - v celoti potiskana jadra, z barvnim nanosom in dodatno abrazivno zaščito v samem postopku izdelave jadra - življenjsko dobo jadra podaljšajo tudi za do 30%.

 Detajlneje
Tkanina/osnova: dobavljivo le na HTN spinaker/genaker tkanini in dakron jadrih.
Površina tiska : poljubno.
Cena potiska : odvisno od površine potiska in števila potiskanih panelov; med 35 in 40 €/m²
(brez DDV)
Dobava : normalen čas dobave jader plus do dva tedna.

Postopek izdelave:
1.po izboru jader, se z naročnikom uskladi velikost in pozicija motiva oz.grafike.
2.panela jadra se računalniško razrežejo, pri tem se upošteva prekrivna površina za šivanje.
3.vsak panel se posebej potiska in zaščiti.
4.jadro se sešije - pravilen računalniški razrez in potiskane prekrivne površine, zagotavljajo, da je grafika oz.motiv brez napačnih prekrivanj, praznih prostorov, ....

 

več informacij na : info@sailselect.si ali po telefonu 041-211 999
vzorčna jadra, si lahko ogledate tudi v našem prodajno-razstavnem salonu
Ptujska cesta 155, Maribor